Etablera dig i Vårgårda

I Vårgårda samverkar kommunen med fastighetsägare och COI i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att hitta rätt plats för din verksamhet. Här tar vi hand om förfrågningar om mark och lokaler. Vårgårda kommun strävar efter att alltid ha byggklar mark för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper företag som vill flytta hit, befintliga företag som vill omlokalisera sig och nystartade företag. Vi ser samarbetet mellan Vårgårda kommun och COI som en styrka eftersom vi arbetar utifrån olika perspektiv med att förenkla och utveckla information och de processer som möter företag.
Oavsett om du har en redan etablerad verksamhet i Vårgårda som vill utöka, om du har en nystartad verksamhet eller om du har en befintlig verksamhet på annan ort som vill flytta till Vårgårda, så kontaktar du Linn Marinder som är näringslivsutvecklare och har kunskap om både tillgänglig verksamhetsmark och befintliga lokaler.
Om det finns intresse för verksamhetsmark så sammankallas ett gemensamt möte med näringslivsutvecklare, bygglovschef och samhällsbyggnadschef, samt representant från det aktuella företaget. Under mötet får du som aktör, information om vilka möjligheter som finns och vad nästa steg är.

Är du nyfiken på vilka befintliga lokaler som finns tillgängliga kan du använda nedan tjänst:
Objektvision (mer info kommer inom kort)

Hittar du ändå ingen lokal eller etableringsmark som du är intresserad av, men ändå har önskemål om att etablera ditt företag i Vårgårda? Kontakt näringslivsutvecklare så kan denna hjälpa dig vidare och hålla utkik efter lokaler som passar just dina behov.