Samarbete är nyckelordet

COI har som mål att verka för ett gott företagsklimat i Vårgårda, och vara en brygga mellan näringslivet och kommunen.

Läs mer

Bästa företagsklimatet 2023!

Tredje gången gillt brukar det ju heta – och i Vårgårda har man faktiskt lyckats placera sig i toppen för Svenskt Näringslivs ranking av kommunernas företagsklimat för tredje året i rad nu.

Etablera dig i Vårgårda

I Vårgårda samverkar kommunen med fastighetsägare och COI i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att hitta rätt plats för din verksamhet. Här tar vi hand om förfrågningar om mark och lokaler. Vårgårda kommun strävar efter att alltid ha byggklar mark för olika ändamål.

Starta företag

Vårgårda kommun och Center of Innovation arbetar för att stötta och stimulera entreprenörskap och för att skapa förutsättningar för nya livskraftiga företag.
Därför vill vi ge dig tips och information om vad du bör tänka på för att förverkliga dina företagsidéer.

Nyheter

18-19 aug: Vårgårdafesten 2023

Boka in i kalendern! Vårgårdafest 18-19 augusti Se till att boka in 18:e och 19:e augusti! Då är det fest i Vårgårda. Just nu håller vi på att bygga programmet för dagarna. Men detta är inget ni vill missa! Det kommer bli en häftig helg! Vi kommer bygga på med ny...

läs mer

31 maj: Frukostträff på Mathias Kök & Rum

Johan Andersson Kundansvarig Företag på Sparbanken Alingsås kommer och pratar kl.07:30. Tid: Onsdag 31 maj kl.07:30-08:30 - drop in/frukost från 07:00 Plats: Mathias Kök och Rum, Kungsgatan 45, Vårgårda Anmälan senast Söndag 28 maj Varmt välkommen! Företagarna...

läs mer