Kalender
27 augusti - Utbildning brandfarliga (heta) arbeten
tPlats: W8, Wallentinsvägen 8
Tid: 08:00 – ca 15:00
En nyare utbildning för certifikat för Brandfarliga Heta Arbeten som 2019 togs fram av branschorganisationerna Byggföretagen och Svenska brandsäkerhetsföretag, från början något mer inriktad mot bygg- och anläggningssektorn. Säkerhetsregler och arbetsmetoder är identiska med de som finns i utbildningen för Heta Arbeten och utbildningen motsvarar förstås försäkringsvillkoren för sk heta arbeten, idag är Brandfarliga Arbeten och Heta Arbeten två jämnstora utbildningar. Att sakna certifikat, eller att bryta mot någon av de 13 säkerhetsreglerna enligt konceptet för Brandfarliga Heta Arbeten, kan medföra att full ersättning ej betalas ut vid eventuell brandskada.
Utbildningarna utförs i samarbete med Mattias Dahlqvist på Läridé, och samtliga deltagare får ett utbildningsbevis efter genomförd utbildning.
Anmälan görs till Linn på linn@coi.se alternativt 073-3475186
29 augusti - Utbildning mobila arbetsplattformar
Plats: W8, Wallentinsvägen 8
Tid: 08:00 – ca 13:30
Utbildningarna utförs i samarbete med Mattias Dahlqvist på Läridé, och samtliga deltagare får ett utbildningsbevis efter genomförd utbildning. Utbildningen inleds med en teoretisk del inomhus och därefter en praktisk del som sker utomhus så medtag kläder efter väder och skyddsskor.
Anmälan görs till Linn på linn@coi.se alternativt 073-3475186
18 september - Sopplunch
Plats: Tänknikhuset, Föreningsgatan 4
Tid: 11:45-13:00
Anmälan görs under fliken ”Sopplunch” när inbjudan har gått ut (ca 3 veckor innan).
9 oktober - Sopplunch
Plats: Tänknikhuset, Föreningsgatan 4
Tid: 11:45-13:00
Anmälan görs under fliken ”Sopplunch” när inbjudan har gått ut (ca 3 veckor innan).
13 november - Sopplunch
Plats: Tänknikhuset, Föreningsgatan 4
Tid: 11:45-13:00
Anmälan görs under fliken ”Sopplunch” när inbjudan har gått ut (ca 3 veckor innan).
11 december - Sopplunch
Plats: Tänknikhuset, Föreningsgatan 4
Tid: 11:45-13:00
Anmälan görs under fliken ”Sopplunch” när inbjudan har gått ut (ca 3 veckor innan).