Etablering/ företagsmark

I Vårgårda samverkar kommunen med fastighetsägare och COI i syfte att erbjuda bästa möjliga förutsättningar att hitta rätt plats för din verksamhet. Här tar vi hand om förfrågningar om mark och lokaler. Vi strävar efter att alltid ha byggklar mark för olika ändamål.

Flygaren tomtindelning

ModelBilden visar industriområdet Flygaren i Vårgårda. De röda markeringarna visar sålda tomter medan de gröna markeringarna visar de lediga tomterna.

Vi hjälper dig

Vi hjälper företag som vill flytta hit, befintliga företag som vill omlokalisera sig och nystartade företag. Vi ser samarbetet mellan Vårgårda kommun och COI som en styrka eftersom vi arbetar utifrån olika perspektiv med att förenkla och utveckla information och de processer som möter företag.

Boka in ett möte

En förfrågan angående mark eller lokal i Vårgårda resulterar i ett möte med alla berörda tjänstemän. Under mötet lägger vi också en plan över vad som behöver göras och vi sammanställer kontaktuppgifter till eventuell leverantörer, byggherrar samt referenser till företag som flyttat hit.

Vi hjälper till med kontakter till de fastighetsägare med lämpliga lokaler eller markägare. Vi tar fram uppgifter om anslutningar till kraft, vatten och avlopp, fiber med mera.

Kontakt

Vill du få kontakt med oss angående företagsmark- och lokaler? Fyll i kontaktformuläret på Vårgårda kommuns hemsida.

 Bildgalleri etablering och företagsmark