Vårgårdamässan flyttad till hösten

PRESSMEDDELANDE, Styrelsegruppen för Center of Innovation tog under torsdag eftermiddag beslutet att flytta datumet för Vårgårdamässan till hösten med följande motivering:

”Efter noga övervägande har vi valt att skjuta upp Vårgårdamässan 2020 från 13 – 14 mars till preliminärt den 9 – 10 oktober 2020. Anledningen är att vi tar utvecklingen av spridning av Corona-viruset på största allvar. Center of Innovation tror att risken är relativt liten – men befintlig –  att ett arrangemang som Vårgårdamässan kan bidra till ökad smittspridning. Vi väljer därför att skjuta på mässan och hoppas att läget har stabiliserat sig i höst. Vi arrangerar Vårgårdamässan för att möjliggöra personliga möten och skapa en plats för att träffas. Vårt mål är att locka så många besökare och utställare som möjligt för att visa upp vad Vårgårda har att erbjuda. Just nu tror vi inte vi kan uppfylla de målen på ett optimalt sätt utan hoppas att vi kan göra en riktigt bra mässa i höst där vi nu hinner skapa en trygg och ännu bättre mötesplats.”

Nytt preliminärt datum för Vårgårdamässan är den 9 oktober 2020.

För frågor kontakta Johanna Heleander, Center of Innovation: 0706 – 10 06 82