Nytt nummer av tidningen Vårgårda Nästa

Ett nytt nummer av tidningen Vårgårda Nästa är ute och har släppts i samband med Vårgårdamässan som är den den 13 – 14 mars 2020. Förra gången tidningen gavs ut var 2018, också i samband med Vårgårdamässan som arrangeras vartannat år.

Vårgårda Nästa är en tidning som berättar om de möjligheter som finns med att bo, leva och arbeta i Vårgårda kommun. I tidningen berättar Vårgårda kommuns bygglovskontor om hur bygglovsprocessen fungerar och hur man kan förbereda sig när man vill bygga hus. Praktisk samlad information om handel och service  i centrum och kommuninformation som kan vara bra att ha tillhands. Detta blandas med artiklar och reportage där de som flytta till Vårgårda och jobbar här berättar om hur det är; och de som redan bor här delar med sig av intressanta nyheter och berättelser från sitt företag och / eller arbetsplats.

Välkommen att hämta tidningen i receptionen på kommunhuset eller läs den som PDF här:
Vargarda-Nasta-uppslag

Vi lämnar gärna ut fler antal tidningar till företag, caféer, turistbyråer med flera som vill sprida den. Kontakta oss i så fall här:
http://coi.se/kontakt/

Framsida-Vårgårda-Nästa
Vårgårda Nästa ges ut av Center of Innovation.