Välj en sida

I år höjde Vårgårda sig ett snäpp till i Svenskt näringslivs enkätundersökning och fick det bästa omdömet i Sverige om hur företagare upplever företagsklimatet i kommunen. Resultat av undersökningen släpptes idag, den 21 maj 2019. I undersökningen har företagare tillfrågats om hur de upplever företagsklimatet i kommunen.

Svenskt näringsliv publicerar årligen undersökningen och Vårgårda kommun har sedan många år tillbaka fått positiva omdömen från de lokala företagen. Främst kring god service och inställning till företagande.

– Det är väldigt roligt att få säga att vi levererar service och bemötande som är bäst i Sverige, säger Johanna Heleander, näringslivsutvecklare på COI i Vårgårda.Det är viktigt att kommunen och de lokal företagen har samma mål för Vårgårda. I Vårgårda vill vi växa och då är det oerhört viktigt att alla delar i samhället samarbetar mot det gemensamma målet.

Magnus Nilsson, ordförande i COI, instämmer:

– Resultatet är riktigt roligt. Det är alltid extra glädjande att vara bäst. Vårgårda kommun och Center of Innovation har jobbat hårt och målmedvetet med aktiviteter i syfte att stärka och bevara det goda företagsklimatet och det är det vi åter ser resultatet av, konstaterar Magnus Nilsson. God service och ömsesidig respekt för varandras roller och organisationer tror jag är en nyckel i vårt samarbete. Detta har vi lyckats bäst med i Sverige och det visar att vi har jobbat rätt.

Center of Innovation (COI) och kommunen jobbar strukturerat och långsiktigt för att möta och helst överträffa näringslivets förväntningar.

Läs hela undersökningen på:

www.foretagsklimat.se/vargarda