Bäst företagsklimat i Sverige, om företagen själva får säga sitt!

Den 21 april 2019 kom resultatet av Svenskt Näringslivs enkätundersökning. Där ha de frågat företagare om hur de upplever kommunens företagsklimat. Vårgårda kommun har under de senaste året fått ett väldigt gott omdöme där det lokala näringslivet anser att de fått god service och ett bra bemötande. I år höjde vi oss ett snäpp till och fick det bästa omdömet i Sverige!

Varje år publicerar Svenskt Näringsliv en enkätundersökning över företagsklimatet i Sverige. Vårgårda kommun har sedan många år tillbaka fått fina omdömen från de lokala företagen. Främst har vi utmärkt oss kring god service och inställning till företagande. Vi jobbar strukturerat och långsiktigt för att möta och gärna överträffa näringslivets förväntningar. Det är väldigt roligt att säga att vi levererar service och bemötande som är bäst i Sverige!
-Det är viktigt att kommunen och de lokal företagen har samma mål för kommunen. I Vårgårda vill vi växa och då är det oerhört viktigt att alla delar i samhället samarbetar mot det gemensamma målet säger Johanna Heleander, näringslivsutvecklare i Vårgårda kommun.

– Resultatet är riktigt roligt, det är alltid extra glädjande att vara bäst! Vårgårda kommun och Center of Innovation har jobbat hårt och målmedvetet med aktiviteter, i syfte att stärka och bevara det goda företagsklimatet, och det är det vi åter ser resultatet av, konstaterar Magnus Nilsson, ordförande i Center of Innovation. God service och ömsesidig respekt för varandras roller och organisationer tror jag är en nyckel i vårt samarbete. Detta har vi lyckats bäst med i Sverige och visar att vi har jobbat rätt!

Läs gärna hela undersökningen på:

www.foretagsklimat.se/vargarda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *