Välj en sida

Vårgårda kommun och Center of Innovation bjuder in till en upphandlingsträff onsdagen den 31 januari kl 18.00 i kommunhuset. Vårgårda kommuns upphandlingsansvarig Jan Aronsson informerar om kommunens planerade upphandlingar 2018. Han går också igenom vad som krävs för att kvalificera sig som anbudsgivare, vad som ligger under ramavtal samt hur det digitala anbudsförfarandet fungerar. På plats under kvällen finns även Susanna Andersson, fastighetschef samt Lasse Björkqvist, kommunchef som kan svara på frågor kring planerade upphandlingar. Kommunen har sammanställt vilka upphandlingar som är planerade under 2018. Informationen finns efter mötet på kommunen och COI hemsidor.

Välkommen!
Anmälan till johanna@coi.se eller 0706-100 682
Vi bjuder på kaffe och fralla.
Har du frågor inför kvällen eller vill veta om ditt företag har en produkt eller tjänst som kan vara aktuell för upphandling 2018?
Kontakta Jan, jan.aronsson@vargarda.se
Johanna, johanna@coi.se