Välj en sida

Vårgårdamässan 2018

Vårgårda har ett starkt näringsliv med många företag och ett stort engagemang. Vi har också ett rikt och omfattande föreningsliv. Under många år har vi valt att samla näringsliv och föreningsliv under två dagar vartannat år för att tillsammans visa upp vad Vårgårda har att erbjuda.

Syftet med Vårgårdamässan 2018 är att COI tillsammans med Vårgårda kommun skapar en mötesplats för aktörer i Vårgårda. Tanken är att utställare och besökare kan knyta an nya kontakter, hitta fler samarbeten och få upp ögonen för varandra. I år höjer vi även ribban och vill ha fler mässbesökare utifrån. Vårgårdas företag växer och behöver många olika kompetenser samtidigt som kommunen har en vision att växa.

Välkommen att anmäla ditt företag via länken: www.vargarda.se/vargardamassan2018

 

Mässans öppettider för allmänhet

Fredag 20 april 13.00 – 17.00

Lördag 21 april 10.00 – 15.00

Mässområdet skall vara utrymt 30 min efter stängning då nattbevakning börjar.

Övriga aktiviteter

Fredag 20 april 11.30 – 13.00

Center of innovation bjuder på lunch som avslutas med invigning av mässan. Självklart är du som utställare inbjuden men du och dina kollegor behöver anmäla er, se separat inbjudan.

Fredagskvällen avslutas med mässsmingel och ”after fair” som startar direkt efter mässans stängning. I varje anmälan ingår det två biljetter vilket innebär mat och ett glas vin/öl per biljett men det går bra att beställa fler!

Mässan stänger 17.00

Mingel med ”after fair” 17.30 – 22.00

Lördag 21 april 10.00-15.00