Välj en sida
PPt LivskarriäristernaVälkommen på sopplunch i Tänknikhuset den 18 maj kl. 11.45-13.00

Sopplunchen gästas av Åsa Vikner, ansvarig för Kompetensförsörjningsfrågor på Västsvenska Handelskammaren. Hon presenterar resultaten i rapporten: Kravlista i arbetslivet och diskuterar hur arbetsgivare kan göra för att locka och behålla ung kompetens.

Livskarriäristerna – Handelskammarens undersökning om ungas förväntningar på arbetsplatsen

Att ha en bra lön och göra karriär är mindre viktigt. Lön växlas gärna mot fler semesterdagar och flextid med träning dagtid är en självklarhet. Vi pratar om 20 till 34-åringars syn på jobbet.

Handelskammarens nya undersökning Livskarriäristerna, visar att yngre har helt andra förväntningar på sin arbetsplats än äldre generationer. Är deras krav orimligt höga eller ser vi tecken på en ny arbetslinje där livet, istället för karriären, kommer först?

Anmäl dig till:

anmalan@coi.se

Varmt välkommen!

VHK_logo_centrerad_pos_high